Ingrediënten:
- 150 gr Blanke Hazelnoten (1 kopje)
- 40 gr Walnoten
- 2 kopjes ontpitte Medjool Dadels
- 3 EL Rauwe Cacaopoeder
- 3 EL Kokosrasp
- 1 EL gesmolten Kokosolie
- Hennepzaden/ Gojiberries/ Kokosrasp als topping
Bereiding:
- Doe de hazelnoten in de keukenmachine en mix ze fijn.
- Laat de dadels ondertussen in warm water weken.
- Voeg de dadels, cacaopoeder en 2 volle eetlepels kokosrasp toe aan de hazelnoot in de keukenmachine. Mix tot een egale massa.
- Verwarm een eetlepel kokosolie en voeg deze bij het brownie mengsel. Mix nog eens goed door.
- Hak of breek de walnoten in stukjes en meng deze met een lepel of je handen door het mengsel.
- Schep het browniemengsel in een schaal waarin je folie of bakpapier hebt gelegd. Druk goed aan.
- Besprenkel desgewenst met hennepzaden, gojiberries en/of kokosrasp.
- Laat minstens 2 uur in de koelkast of een half uur in de vriezer staan.
- Daarna kun je de brownies uit de schaal halen en in stukken snijden.
Wil je de brownie zoeter? Voeg een schepje kokosbloesemsuiker toe of een handje gojiberries!